• Avond van en voor de Vrienden van FZO 2018/2019 aanmelden kan tot 20 Januari

  7 jan 2019
 • Het is alweer bijna zover ......de jaarlijkse vrienden van FZO avond.

  De uitnodigingen voor de avond zijn per email verzonden aan de vrienden van FZO, mocht je onderstaande email niet hebben ontvangen stuur dan een e-mail naar vriendenvanfzo@vvfzo.nl 


  Beste Vriend van FZO,


  Het seizoen 2018/2019 is inmiddels aan de winterstop toe en dan wordt het weer tijd voor een avondje van en voor de Vrienden van FZO!

  Via deze weg willen we je dan ook uitnodigen voor de 10e editie van het "Vrienden van FZO"-feest. Deze avond zal op zaterdag 26 januari 2019 plaatsvinden en de villa zal dit jaar tot een ouderwetse disco omgetoverd worden. Dus pak je (foute) disco kledij, hoedjes, zonnebrillen en andere accessoires er maar bij. 

  Vanaf 19:00 uur zijn jullie welkom om eerst lekker te eten van het Surinaams buffet, mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Dani's Corner. Daarna zullen de klanken van vroeger er weer voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan en de drankjes goed zullen smaken.

  Zoals altijd zijn 2 personen per naambordje welkom. Aanmelden of afmelden kan door middel van het beantwoorden van dit e-mailbericht.

  In verband met de organisatie willen wij graag uiterlijk zaterdag 20 januari 2019 van je weten of je dan van de partij bent. Wij hopen je op 26 januari in je mooiste disco outfit te mogen verwelkomen! 

   

  Met wit-blauwe groet,

   

  De Vrienden van FZO

  Hafid Chahbar
  Crispin Uiling
  Cor Vriend