• Niels Schipper (18) naar FZO selectie nieuwe seizoen

  6 feb 2020
 • Niels Schipper ( 18 )  naar FZO selectie nieuwe seizoen !!

   

  Fzo selectie heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met de 18 jarige Niels Schipper uit Zeist. Welkom Niels bij FZO.!!

   

  Hieronder stelt Niels zich netjes voor.

   

  -------------------------------------------------------------------------------------

   


  Hallo FZO’ers,

   

  Mijn naam is Niels Schipper, ik ben 18 jaar oud en 1.92m. 

  Ik voetbal nu bij Saestum O19-1, waar ik als centrale verdediger speel.

  Ik speel vanaf volgend jaar ook voor FZO, nadat ik alle jeugdselectie elftallen bij Jonathan en Saestum heb doorgelopen.  Ik kom uit een echte voetbalfamilie met beide ouders die veel interesse in voetbal hebben en altijd bij mijn broertje en mij komen kijken. Mijn broertje speelt bij FC Utrecht O17, dus het gaat 9 van de 10 keer bij ons thuis over voetbal. Mijn kwaliteiten zijn 1 op 1 duels, fysiek, snelheid, lef in de opbouw en durven in te dribbelen.   Ik kijk er heel erg naar uit om volgend jaar bij FZO te spelen en alles eruit te halen wat erin zit. Met hopelijk een mooie beloning bij de bovenste plekken. Verder vind ik het heel erg leuk om samen met mijn oude trainer Wilco Nap weer op het veld te staan, die ik al eerder heb gehad bij Saestum. Een aantal jongens van FZO ken ik al goed en die hebben mij allemaal positieve verhalen verteld over de club, dus ik denk dat ik mij snel thuis ga voelen hier. Ik ga volgend jaar alles geven om er zo’n mooi mogelijk seizoen van te maken. 

   

  Tot ziens,

   

  Niels Schipper