• Nieuwsbrief april 2019

   
     

   

   

  Nieuwsbrief vv FZO  

                                       April 2019                        

  Nieuwsbrief

  Vanaf deze maand zullen we starten met het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Graag willen wij via deze nieuwsbrief alle leden, ouders en verzorgers van onze jeugdleden en onze supporters op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de club en leuke evenementen. Uiteraard is er ruimte voor eigen input. Heb je input voor de nieuwsbrief kun je deze versturen naar redactie@vvfzo.nl.

   

  Masterplan

   

  De gemeente Zeist is van plan om in de zomervakantie voetbalveld 2 van FZO op sportcomplex Blikkenburg-Oost te vervangen door een kunstgrasveld. Aan veld 1 wordt groot onderhoud gepleegd.

  Daarnaast staat in 2020 de bouw van een nieuw clubhuis gepland, waarna voetbalvereniging Patria van dezelfde accommodatie gebruik gaat maken als FZO.  Wil je meedenken over hoe ons nieuwe clubhuis eruit gaat zien of vind je het interessant om de ontwikkelingen te volgen, check het informatiebord in de kantine of mail je suggesties naar redactie@vvfzo.nl.

   

  Rookvrije vereniging

   

  vv FZO is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf zaterdag 8 april de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt vv FZO iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.  Welke stappen we gaan ondernemen is te vinden op de website en facebook pagina van vv FZO, www.vvfzo.nl.

   

   

  Ideeënbus

   

   

  Omdat we willen dat vv FZO van iedereen is, willen we gaan starten met een ideeën bus. Heb jij ideeën voor leuke evenementen, ideeën voor het nieuwe clubhuis of een ander goed idee, stuur deze door naar redactie@vvfzo.nl om zo je idee met het bestuur en de rest van de vereniging te kunnen delen.

   

  Heb jij input voor de nieuwsbrief? Stuur je ontwerp en tekst naar: redactie@vvfzo.nl