• v.v. FZO zet vanaf 6 april eerste stap naar rookvrij

    31 mrt 2019
  • v.v. FZO zet vanaf 6 april eerste stap naar rookvrij

    v.v. FZO is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zetten daarom vanaf 6 april de eerste stap naar een rookvrij sportterrein. Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt v.v. FZO iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 

    Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

    Vanaf 6 april zijn wij deels rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om op zaterdagen tot 13.00 uur buiten het terrein en na 13.00 uur buiten het terrein of op de speciaal daarvoor ingerichte plek achter de kantine/bestuurskamer te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. We rekenen op uw medewerking om samen met v.v. FZO te zorgen voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers.