• Wedstrijd verslag vsc 6 - Fzo 2

  20 nov 2018
 • Wedstrijdverslag VSC 6 – FZO 2
  Zaterdag 17 november 2018 15:00 uur

  De mannen van FZO 2 hadden afgelopen zaterdag eindelijk een keer geluk, ze konden uitslapen! De wedstrijd van die dag begon namelijk pas om 15:00. De mannen van FZO 2 verzamelde om 13:30 bij die villa van Aalten voor de wedstrijdbespreking. Ondanks dat VSC niet heel erg hoog in de ranglijst stond, heerste er toch wel wat spanning rond deze wedstrijd. Er werd benadrukt dat als er gewonnen werd FZO weer bovenaan zou staan, maar als er verloren werd wij konden afdalen naar de 4e of 5e plek. De mannen vertrokken na de bespreking vol vertrouwen naar Utrecht om de wedstrijd tegen VSC 6 te spelen.

  FZO begon heel erg sterk aan de wedstrijd en was vanaf het begin heer en meester op het veld. De mannen van FZO maakte verschillende mooie combinaties en dit resulteerde in verschillende kansen. Helaas werden deze kansen nog niet benut. Na 20 minuten begon VSC ook een beetje te voetballen, maar dit leidde slechts tot enkele counterpogingen die niet echt heel gevaarlijk zijn geweest. Doordat VSC hogerop ging voetballen, kwamen er ruimtes op het veld voor FZO. Hierdoor werden verschillende diepteballen gespeeld die leidde tot grote kansen. Middenvelder Twan gaf een perfecte steekbal op Justin, die vervolgens een op een kwam met de keeper van VSC. Justin twijfelde geen moment en schoot de bal perfect langs de keeper. FZO kwam hiermee op een zeer verdiende 0-1 voorsprong. Na het doelpunt bleef FZO dominant voetballen en dit leidde tot irritatie bij VSC. VSC begon met zeer agressief voetbal, waarbij verschillende trappen en opstootjes voorkwamen. Gelukkig gingen de mannen van FZO hier niet in mee en bleven wij ons eigen spel spelen.

  Na de rust ging FZO door met hetzelfde voetbal uit de eerste helft. Dit leidde als snel weer tot enkele kansen voor de mannen van FZO. Er kwam steeds meer ruimte, waardoor Thijs een perfecte bal kon geven op David die deze in de verre hoek schoot. FZO kwam hiermee op 0-2 en dit was zeer verdiend. Na deze goal begon VSC aanvallender te voetballen wat leidde tot diverse kansjes voor de ploeg uit Utrecht. De verdediging van FZO wist veel kansen onschadelijk te maken, maar 20 minuten voor het einde van de wedstrijd schoot een speler van VSC toch via de onderkant van de lat de bal achter Mitchel. Hierdoor werd het 1-2 een moesten de mannen van FZO weer aan de bak. Nog geen 5 minuten later brak FZO weer door, dit leidde tot de 1-3 voor FZO. Justin gaf een goede pass op Michael, die de bal vervolgens achter de keeper wist te krijgen. De laatste paar minuten was het nog even spannend voor de mannen van FZO. Er werd door de scheidsrechter een penalty gegeven aan VSC voor een zeer licht vergrijp. Hierdoor wist VSC nog op 2-3 te komen. Na deze tegenslag wist FZO nog één kans te creëren, maar deze werd niet benut. De eindstand van het duel met VSC 6 is 2-3 in het voordeel van FZO.

  Door de gewonnen wedstrijd staat FZO 2 nu op de eerste plaats met 18 punten

  De volgende wedstrijd is zaterdag 24 november 2018 11:00 thuis tegen Odin 7, u bent van harte welkom om ons aan te moedigen