• Wedstrijdverslag Fzo 2 - ijfc 8

  Na de verliespartij van afgelopen week hadden we iets recht te zetten tegen IJFC. Niet alleen om nog zicht te houden op het kampioenschap, maar ook voor het vertrouwen door punten te pakken.
  Na een goede bespreking van Richard, met de daarbij behorende opdrachten en verbeteringen die hij graag wilde zien, wist iedereen wat er van hen verwacht zou worden.

  FZO begon aardig tot goed aan de wedstrijd, domineerden op elke linie en creƫerden een x aantal kansen. Echter werd de openingstreffer door het IJFC uit IJsselstein gemaakt, waardoor we tegen een achterstand van 0-1 aankeken. Natuurlijk was de teleurstelling groot, maar we herpakten ons vrij snel en bleven doen wat we voor de 0-1 ook deden. Dit monde uit in een terechte 1-1 van onze spits Thijs. NA een aantal goede aanvallen en kansen kon de 2-1 niet uitblijven voor FZO. Echter was dit niet het geval en scoorde IJFC de 1-2.

  Tijdens de rust was Leo tevreden, maar hij vond wel dat we iets doortastender moesten zijn. Na dit gezegd te hebben, gingen we weer het veld op. We begonnen we met een hoop strijd en moed aan de tweede helft. Dit werd beloond met de 2-2 van Jeroen, nadat zijn schot onderweg nog werd getoucheerd door de tegenstander. FZO bleef druk zetten, gaf de tegenstander geen millimeter ruimte, en IJFC wist niet wat hen overkwam en daardoor werd het af en toe wat minder leuk, voornamelijk fysiek en verbaal. Gelukkig ging FZO hierin niet mee en bleven we ons eigen spel spelen. En daar was Jeroen, na een goede voorzet vanaf de linkerkant, met de 3-2 (alweer zijn vierde goal dit seizoen). Het was nog even zweten langs de kant (letterlijk en figuurlijk, want het was heerlijk weer). Maar gelukkig kon V.V. FZO de drie punten over de streep trekken.

  Na deze gewonnen wedstrijd staan we met 4 gespeelde wedstrijden op negen punten, en kunnen we zeer tevreden zijn over onze prestaties in een klasse hoger (van 6e naar de 5e). Op naar de volgende wedstrijd, en niet te vergeten op naar het kampioenschap.

  Geschreven door: Twan Blok